Huisarts.info

Snel en makkelijk uw praktijkwebsite online!

020-2621020
Meer informatie?

Hoe werkt het

Als u een website van Huisarts.info neemt krijgt u een eigen domein beginnend met uw praktijknaam en eindigend op huisarts.info, b.v. voor huisartsenpraktijk Jansen wordt het adres waarop de website te vinden is; jansen.huisarts.info. Een heel duidelijk en herkenbaar adres voor u en uw patiënten. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen domeinnaam te gebruiken.

U vult vervolgens uw adres, openingstijden en bereikbaarheidsgegevens in waarbij u kunt aangeven wanneer uw praktijk bereikbaar is en op welke nummers. Tot slot past u uw tekst op de welkomstpagina aan en uw basis website is klaar.

Wilt u meer toevoegen aan uw website dan kunt u b.v. extra pagina's toevoegen met informatie over de verschillende activiteiten van uw praktijk, foto's en logo van uw praktijk uploaden, namen, informatie en foto's van de medewerkers van uw praktijk toevoegen. Ook kunt u kiezen tussen verschillende layouts om uw praktijk een eigen uiterlijk te geven.

Ten slotte kunt u de interactieve mogelijkheden van uw website activeren. U kunt patiënten zich online laten inschrijven, een herhaalrecept laten aanvragen of een e-consult laten doen.